20:00

Referat: Vellinge FF - AIF Barrikaden

Här kommer en ytterst försenad sammanfattning av denna match som spelades för precis en vecka sedan från en som inte var där utan får förlita sig på fakta från de som var där.

Startelva: Max – Adrian, Marcus, Sten, Hicham – Victor L, Martin, Shakeb, Josef – Christoffer, Amine

Avbytare var Sebastian A och Patrik som båda kom in mitt i första halvlek och sedan spelade resten av matchen som anfallare resp. innermittfältare samt Henke som spelade andra halvlek som mittback.

Vi tog ledningen redan i den 3:e min genom Christoffer assisterad av Hicham. Vellinge FF kvitterade i den 30:e men redan 3 min senare återtog vi ledningen genom Victor L assisterad av Sebastian A. Sedan Josef missat en straff i 40:e min ökade vi istället till 3-1 en minut senare genom Amine efter assist av Adrian (?).

I den 75:e min revanscherade sig Josef genom att göra 4-1 efter assist av Shakeb och en minut senare fastställde Vellinge FF slutresultatet 4-2 till oss.